Aneta Sekerková
Bakalářská práce
Falšování vín
Wine Adulteration
Anotace:
Bakalářská práce na téma Falšování vín obsahuje rešerši literatury týkající se falšování vín, což představuje významný problém v potravinářském průmyslu s vínem. Cílem této bakalářské práce je poskytnou přehled o historickém vývoji této problematiky, předložit a popsat nejčastější metody falšování, charakterizovat klíčové látky, které jsou buď přidávány nebo upravovány ve víně, poskytnout aktuální …víceAbstract:
The bachelor thesis on Wine Adulteration contains a literature search on the issue of wine adulteration, which is a significant problem in the wine food industry. The aim of this bachelor thesis is to provide an overview of the historical development of this issue, present and describe the most common methods of adulteration, characterize the key substances that are either added or modified in wine …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 6. 2024
- Vedoucí: doc. Ing. Jiří Sochor, Ph.D.
- Oponent: Miroslav Horák, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaBakalářský studijní program / specializace:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství
Práce na příbuzné téma
-
Využití metody EBSD při studiu struktury moderních kovových materkálů
Anastasia Volodarskaja -
Brand analysis of Barefoot Wine
Valerie Cibulková -
Wine and Wine Production from the Marketing Point of View
Anna Malakhova -
Communication strategies for selling wine on–line
Tomáš Pelikán -
Víno a párovanie vína s jedlom
Jakub Košút -
Pozice wine sommeliera ve vinotéce
Tomáš Ventruba