Aneta Sekerková

Bakalářská práce

Falšování vín

Wine Adulteration
Anotace:
Bakalářská práce na téma Falšování vín obsahuje rešerši literatury týkající se falšování vín, což představuje významný problém v potravinářském průmyslu s vínem. Cílem této bakalářské práce je poskytnou přehled o historickém vývoji této problematiky, předložit a popsat nejčastější metody falšování, charakterizovat klíčové látky, které jsou buď přidávány nebo upravovány ve víně, poskytnout aktuální …více
Abstract:
The bachelor thesis on Wine Adulteration contains a literature search on the issue of wine adulteration, which is a significant problem in the wine food industry. The aim of this bachelor thesis is to provide an overview of the historical development of this issue, present and describe the most common methods of adulteration, characterize the key substances that are either added or modified in wine …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 6. 2024
  • Vedoucí: doc. Ing. Jiří Sochor, Ph.D.
  • Oponent: Miroslav Horák, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Zahradnická fakulta

Bakalářský studijní program / specializace:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství