Eva Roupcova

Bachelor's thesis

Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení

Food and beverage menu as an instrument of gastronomic koncern prosperity
Anotácia:
ROUPCOVÁ, Eva, Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o. Praha: 2017, str.70 Bakalářská práce se zabývá jídelními lísky jako prostředky prosperity gastronomického zařízení. V první části jsou nastíněny základní informace o sestavení jídelního lístku. Vysvětlením základních pojmů a to hlavně v oblasti …viac
Abstract:
ROUPCOVÁ Eva, Food and beverage menu as an instrument of gastronomic concern prosperity [Bachelor thesis] Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o. Praha: 2017, pg.65 This thesis deals with food and beverage menus as an instrument of gastronomic enterprises prosperity. In the first part there are some basics informations about assembly of food and beverage menu. Also there is an explanation of …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 6. 2017
  • Vedúci: Ing. Věra Levičková, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Martin Petříček, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)