Eva Roupcova

Bachelor's thesis

Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení

Food and beverage menu as an instrument of gastronomic koncern prosperity
Abstract:
ROUPCOVÁ, Eva, Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o. Praha: 2017, str.70 Bakalářská práce se zabývá jídelními lísky jako prostředky prosperity gastronomického zařízení. V první části jsou nastíněny základní informace o sestavení jídelního lístku. Vysvětlením základních pojmů a to hlavně v oblasti …more
Abstract:
ROUPCOVÁ Eva, Food and beverage menu as an instrument of gastronomic concern prosperity [Bachelor thesis] Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o. Praha: 2017, pg.65 This thesis deals with food and beverage menus as an instrument of gastronomic enterprises prosperity. In the first part there are some basics informations about assembly of food and beverage menu. Also there is an explanation of …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2017

Thesis defence

  • Date of defence: 7. 6. 2017
  • Supervisor: Ing. Věra Levičková, Ph.D.
  • Reader: Ing. Martin Petříček, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)