Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení – Eva Roupcova
Eva Roupcova
Bakalářská práce
Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
Food and beverage menu as an instrument of gastronomic koncern prosperity
Anotace:
ROUPCOVÁ, Eva, Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o. Praha: 2017, str.70 Bakalářská práce se zabývá jídelními lísky jako prostředky prosperity gastronomického zařízení. V první části jsou nastíněny základní informace o sestavení jídelního lístku. Vysvětlením základních pojmů a to hlavně v oblasti …víceAbstract:
ROUPCOVÁ Eva, Food and beverage menu as an instrument of gastronomic concern prosperity [Bachelor thesis] Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o. Praha: 2017, pg.65 This thesis deals with food and beverage menus as an instrument of gastronomic enterprises prosperity. In the first part there are some basics informations about assembly of food and beverage menu. Also there is an explanation of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/15322/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2017
- Vedoucí: Ing. Věra Levičková, Ph.D.
- Oponent: Ing. Martin Petříček, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ROUPCOVA, Eva. \textit{Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/a2t144/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
Barbora Ryšavá -
Social media and its role in gastronomy
Aleksandra Tolstykh -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Eliška Krchovová -
Rozšíření nabídky služeb vybraného restauračního zařízení
Klára Jobová -
Gastronomické služby v nákupních centrech
Slobodan Ubović -
Využití gastronomie v destinačním managementu - vývoj gastronomických zařízení po sametové revoluci v Praze
Pavel Kamarýt -
ZHODNOCENÍ ÚROVNĚ PROVOZŮ GASTRONOMICKÝCH ZAŘÍZENÍ VE VYBRANÝCH
Veronika Chmelíčková -
Zahrady pro gastronomické využití
Denisa Andonovová