Petr ILČÍK

Bakalářská práce

Ekonomické a nutriční hodnocení vybraných školních zařízení

Ekonomic and nutritional assessment of selected school catering
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na úroveň výživy žáků základních škol ve věku 7 ? 15 let. Cílem práce bylo porovnat ekonomické hospodaření jednotlivých školních stravovacích zařízení a vyhodnotit nutriční úroveň jídelních lístků. Srovnávány byly dvě základní školy s různými počty strávníků školních jídelen. Z výsledků ekonomického hodnocení plyne, že ZŠ Hodonín se na konci daného období pohybovala …více
Abstract:
This thesis is focused on the nutrition level of pupils aged 7-15 years at primary school. The aim was compare the economic performance of individual school cafeterias and assess the nutritional levels of menus. There have been compared two elementary schools with different numbers of diners in school cafeterias. The results of economic evaluation show that Hodonin School got into financial loss at …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 5. 2011
Identifikátor: 16473

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Helena Družbíková

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ILČÍK, Petr. Ekonomické a nutriční hodnocení vybraných školních zařízení. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 27. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe