Ekonomické a nutriční hodnocení vybraných školních zařízení – Petr ILČÍK
Petr ILČÍK
Bakalářská práce
Ekonomické a nutriční hodnocení vybraných školních zařízení
Ekonomic and nutritional assessment of selected school catering
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na úroveň výživy žáků základních škol ve věku 7 ? 15 let. Cílem práce bylo porovnat ekonomické hospodaření jednotlivých školních stravovacích zařízení a vyhodnotit nutriční úroveň jídelních lístků. Srovnávány byly dvě základní školy s různými počty strávníků školních jídelen. Z výsledků ekonomického hodnocení plyne, že ZŠ Hodonín se na konci daného období pohybovala …víceAbstract:
This thesis is focused on the nutrition level of pupils aged 7-15 years at primary school. The aim was compare the economic performance of individual school cafeterias and assess the nutritional levels of menus. There have been compared two elementary schools with different numbers of diners in school cafeterias. The results of economic evaluation show that Hodonin School got into financial loss at …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 5. 2011
Identifikátor:
16473
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ILČÍK, Petr. Ekonomické a nutriční hodnocení vybraných školních zařízení. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 27. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Faktory ovlivňující kvalitu školního stravování ve vybrané destinaci
Miroslav Machek -
Nutriční hodnoty potravin v rámci jídelního lístku ve školní jídelně
Lenka Fišarová -
Zdravá školní jídelna
Nela Hegerová -
Posouzení jídelních lístků školních jídelen na vybraných základních školách z hlediska pestrosti stravování a dodržování spotřebního koše
Zuzana BLEHOVÁ -
Posouzení pestrosti stravování na základě jídelních lístků školních jídelen na vybraných základních školách
Ema PEŠKOVÁ -
Fast food a obézne deti
Nikola Kozelková -
Prečo deti jedia to, čo jedia?
Zuzana Gáliková -
Prínos aplikácie Book Creator pre non-verbálne deti s viacnásobným postihnutím
Emilia Lazová