Eliška Štambacherová
Bachelor's thesis
Vývoj odrůdy André
Development variety of Andre
Abstract:
Práce v teoretické rovině pojednává o historii révy vinné. Dále se práce zaměřuje na historii Velkých Pavlovic, vzniku Šlechtitelské stanice. Vznik a vývoj André a její pěstitelské a enologické vlastnosti, kvalitu a využití odrůdy André. V praktické části se autorka zaměřila na posouzení jednotlivých druhů vín z odrůdy André v závislosti na terroir, kvalitu a efektivitu prodeje a predikci dalšího vývoje …moreAbstract:
In theory the thesis discusses the history of a grapewine. As next it focuses on the history of Velké Pavlovice, formation of local wine-breeding company and its growing and oenological characteristics, quality and utilization of André breed. In the practical part the author is focusing on evaluation of individual types of wine from André breed, depending on terroir, quality, sales efficiency and prediction …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2014
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/12607/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 3. 6. 2014
- Supervisor: Ing. Pavla Burešová
- Reader: Ing. Zbyněk Vinš
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Adaptation of agile approaches in a global software development company
Daniel Poľan -
Online marketing communication of leadership development company
Markéta Langášová -
Efektivita interního vzdělávání a rozvoje ve společnosti Hays Czech Republic, s.r.o.
Michaela Pešáková -
Efektivita rozvoje zaměstnanců v konkrétním podniku
Hana Koubková