Podnikatelský plán restaurace Sushi Samurai – Martin Štěpánek
Martin Štěpánek
Bakalářská práce
Podnikatelský plán restaurace Sushi Samurai
Business plan for restaurant Sushi Samurai
Anotace:
Bakalářská práce obsahuje dvě části, teoreticko-metodologickou a praktickou. Teoreticko- metodologický oddíl je věnován nejprve základním pojmům podnikání, hlavním jeho smyslem je však vysvětlit podstatu tvorby podnikatelského plánu a správný postup při jeho sestavování. Detailně jsou v něm vysvětleny zejména metody využívané pro strategickou analýzu podniku. V praktické části jsou tyto poznatky aplikovány …víceAbstract:
The bachelor thesis consists of two parts: theoretical-methodological and practical. The first section describes terms which are commonly used in entrepreneurship theory; however, the main meaning of this section is to explain the fundamental parts of business plan and how to correctly create it, especially methods which are used in strategic analysis. In the practical section, these theoretical information …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 6. 2015
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/50749
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2016
- Vedoucí: Jindřich Špička
- Oponent: Josef Krause
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/50749
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Strategic analysis of BNI in the Czech Republic
Simon Mestdagh -
Strategic Analysis of a Selected Enterprise
Michal Kadidlo -
Business plan to start a new business
Martina Kabáčová -
Development of the business plan for a new enterprise in small business
Elmira Ikhsanova -
Business Plan of a New Gastronomic Company
Bettina Asztalos -
Business plan for the production of a mono-brand product
Kseniia Fedorishcheva -
A Business Plan for Nella s Coffee Bistro
Nela Bělohubá -
Business plan: Open a Western-Style restaurant in Shanghai
Ming Luo