MUDr. Eva Sedláčková

Disertační práce

Sekundární aromatické látky v alkoholických nápojích v závislosti na ročníku sklizně ovoce

Thesis Secondary Aromatics in Alcoholic Bewerages Determined by the Crop Year of Fruits
Anotace:
Předkládaná práce je zaměřena na shrnutí současného stavu poznání v oblasti způsobů získávání, analýz a využívání biologicky aktivních látek rostlinného původu. Pozornost je věnována především sekundárním a terciálním aromatickým látkám vznikajícím ve vybraných révových vínech a ovocných destilátech, jejich kvalitativnímu složení a kvantitativnímu zastoupení jednotlivých aromatických složek. Pozornost …více
Abstract:
This thesis is focused on summarizing the current state of knowledge in the field of methods of obtaining, analyzing and using biologically active substances of plant origin. Attention is paid mainly to secondary and tertiary aromatic substances arising in selected grape wines and fruit distillates, their qualitative composition and quantitative occurence of individual aromatic components. Attention …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 10. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 12. 2018

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Sedláčková, Eva. Sekundární aromatické látky v alkoholických nápojích v závislosti na ročníku sklizně ovoce. Zlín, 2018. disertační práce (Ph.D.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe