Ojedinělý gastronomický koncept – Bc. Jaroslava Gopaul
Bc. Jaroslava Gopaul
Diplomová práce
Ojedinělý gastronomický koncept
Unique Gastronomic Concept
Anotace:
Cílem této diplomové práce je deskripce ojedinělého gastronomického konceptu „Qsine“ a teoretický popis jeho zavedení na trh České republiky konkrétně města Prahy s návratností investic do 3 let. Teoretická část popisuje základní pojmy gastronomie, její vznik a vývoj a dále je zde přiblížena problematika zážitkové gastronomie a marketingového mixu 5P. Analytická část obsahuje detailní deskripci aplikovaného …víceAbstract:
The aim of this thesis is to describe a unique gastronomic concept "Qsine" and theoretical description of its introduction to the market of the Czech Republic, specifically Prague with a return on investment within 3 years. The theoretical part describes the basic concepts of gastronomy, its origin and development. There is written about the idea of experiential gastronomy and marketing mix 5P after …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/5364/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 6. 2015
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Vliv zážitkové gastronomie na výrobu piva
Ondřej Hruška -
VÝVOJ GASTRONOMIE A JEJÍ SOUČASNÉ TRENDY
Nicole Frýbortová -
Česká gastronomie v 21. století
Lenka MACOURKOVÁ -
Nové trendy v oblasti gastronomie a jejich aplikace do učebního oboru číšník - servírka na SOU.
Andrea GRÓFOVÁ -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Trendy v současné gastronomii
Karolína Beyerová -
Trendy v gastronomii
Svatoslav Rychtecký -
Trendy v hotelnictví a gastronomii v Evropě, Asii a Americe
Václav Laibl