Bc. Jaroslava Gopaul

Diplomová práce

Ojedinělý gastronomický koncept

Unique Gastronomic Concept
Anotace:
Cílem této diplomové práce je deskripce ojedinělého gastronomického konceptu „Qsine“ a teoretický popis jeho zavedení na trh České republiky konkrétně města Prahy s návratností investic do 3 let. Teoretická část popisuje základní pojmy gastronomie, její vznik a vývoj a dále je zde přiblížena problematika zážitkové gastronomie a marketingového mixu 5P. Analytická část obsahuje detailní deskripci aplikovaného …více
Abstract:
The aim of this thesis is to describe a unique gastronomic concept "Qsine" and theoretical description of its introduction to the market of the Czech Republic, specifically Prague with a return on investment within 3 years. The theoretical part describes the basic concepts of gastronomy, its origin and development. There is written about the idea of experiential gastronomy and marketing mix 5P after …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 6. 2015
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství