Analýza systému řízení kvality ve vybrané společnosti – Bc. Pavel Petr
Bc. Pavel Petr
Bakalářská práce
Analýza systému řízení kvality ve vybrané společnosti
Analysis of the system of quality management in the chosen company
Anotace:
Bakalářská práce se věnuje, především analýzou systému ve vybrané společnosti. Zaměřuje se na ISO normu 9001, která je využívána touto společností. Tato norma patří mezi přínosem firmy. Tato práce se zaměří na problematiku a normy a vše kolem ní. V této bakalářské práci poté můžeme nalést návrh zlepšení. Tento návrh pomůže celé výrobní společnosti ke zlepšení kvalit. Teoretická část se podrobně věnuje …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with the analysis of the system in the selected company. It focuses on ISO 9001, which is used by this company. This standard is one of the company's benefits. This work will focus on issues and standards and everything around it. In this bachelor thesis we can then find a proposal for improvement. This proposal will help the entire manufacturing company to improve its qualities …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2019
Identifikátor:
https://is.vstecb.cz/th/mvxbg/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 6. 2019
- Vedoucí: Ing. Tsolmon Jambal, Ph.D.
- Oponent: Ing. Lucie Polanecká
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých BudějovicíchVysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika podniku - kombinovaná forma
Práce na příbuzné téma
-
Strategie a opatření zlepšování kvality ovzduší v Moravskoslezském kraji
Veronika Bražinová -
Citace.com: datový audit v kontextu zlepšování kvality služeb
Jakub Fryš -
Food Quality Management
Jan Wegmann -
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Management kvality poskytovaných služeb v gastronomii
Eva Šulecová -
Management kvality jako nástroj snížení nákladů a zvýšení produktivity podniku
Daniel Stanko -
Management kvality a značky kvality potravin na příkladu vybrané firmy
Jana VÍTŮ -
Management kvality a značky kvality potravin na příkladu vybrané firmy
Jana VÍTŮ