Hodnocení nutriční kvality školních obědů a sledování stravovacích návyků a jejich změn u dětí ve věkové kategorii sedm až dvanáct let – Miroslav HLAVATÝ
Miroslav HLAVATÝ
Master's thesis
Hodnocení nutriční kvality školních obědů a sledování stravovacích návyků a jejich změn u dětí ve věkové kategorii sedm až dvanáct let
Nutritional quality evaluation of school dinners and monitoring of food habits and their changes at children in age category seven till twelve years
Anotácia:
Cílem diplomové práce je posoudit skladbu jídelního lístku na vybrané základní škole v Suchém Vrbném v Českých Budějovicích pro děti ve věkové kategorii sedm až dvanáct let z hlediska zastoupení jednotlivých potravin a saturace makronutrienty a vybranými mikronutrienty dle nutričních požadavků pro školní mládež. Hodnocení probíhalo ve druhé, čtvrté a šesté třídě. Výzkumu formou testu stravovacích zvyklostí …viacAbstract:
The diploma paper aims to appraise the composition of menu offered to pupils aged seven to twelve attending the Elementary School (ES) based in Suché Vrbné, a quarter of České Budějovice. The menu was assessed for its contents of macronutrients and a range of chosen micronutrients considered to meet nutritional demands of school children. The research covered 64 examinees (of both sexes) from the second …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2011
Identifikátor:
15128
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Dr. Ing. Jaromír Kadlec
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HLAVATÝ, Miroslav. \textit{Hodnocení nutriční kvality školních obědů a sledování stravovacích návyků a jejich změn u dětí ve věkové kategorii sedm až dvanáct let}. Online. Diplomová práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Agriculture. 2011. Dostupné z: https://theses.cz/id/b6r699/.
Jak správně citovat práci
HLAVATÝ, Miroslav. Hodnocení nutriční kvality školních obědů a sledování stravovacích návyků a jejich změn u dětí ve věkové kategorii sedm až dvanáct let. Č. Bud., 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 04. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / odbor:
Agriculture Engineering / Operational Management
Práce na příbuzné téma
-
Složení denní stravy dospělých s patologickým BMI
Martina ADÁMKOVÁ -
Složení stravy a konzumace fast food v mladistvém věku
Martina HÁJKOVÁ -
Složení stravy a konzumace Fast food v mladistvém věku
Martina HÁJKOVÁ -
Srovnání spotřeby potravin v zemích Visegrádské skupiny (V4) vzhledem k doporučení zdravé stravy podle WHO
Lucie Voráčová -
Pitný režim u žáků základních škol
Vojtěch Štursa -
Stravovací zvyklosti a pitný režim u zaměstnanců vybrané společnosti
Jan Brzobohatý -
Pitný režim seniorů
Nela NOVOTNÁ -
Stravovací a pitný režim v den utkání na úrovni výkonnostního fotbalu
Petr VOVES
Názov
Vložil
Vložené
Práva