Výživa jako preventabilní faktor kardiovaskulárních onemocnění – Bc. Ondřej Husák
Bc. Ondřej Husák
Bakalářská práce
Výživa jako preventabilní faktor kardiovaskulárních onemocnění
Nutrition as a preventive factor of cardiovascular diseases
Anotace:
Tato práce se zabývá výživou při kardiovaskulárních onemocněních a její nezastupitelnou rolí v prevenci a léčbě onemocnění srdce a cév.Abstract:
This paper deals with nutrition during cardiovascular diseases and it’s irreplacable impact in prevention and treatment of heart and vessel diseases.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2007
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/xmwkq/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 20. 6. 2007
- Vedoucí: Ing. Iva Hrnčiříková, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studiíMasarykova univerzita
Fakulta sportovních studiíBakalářský studijní program / obor:
Tělesná výchova a sport / Regenerace a výživa ve sportu
Práce na příbuzné téma
-
Factors influencing cardiovascular system
Ksenia Budinskaya -
Vliv bezu černého, ženšenu pravého a zázvoru lékařského na diabetes mellitus, chřipku a kardiovaskulární onemocnění.
Josef Kovář -
Výživa březích a laktujících klisen, výživa hříbat
Zlatuše BOSÁKOVÁ -
Studijní opora předmětu „Potraviny a výživa“ pro 3. ročník střední hotelové školy
Eliška Horáková -
Výživa pacientů v intenzivní péči
Andrea Ondrášková -
Výživa po amputaci DKK
Kateřina Zemanová -
Domácí umělá výživa u malnutričních onkologických pacientů
Michaela Vajdová -
Výživa vybrané skupiny sportovců
Caroline Straubová