Alternativní formy produkce potravin a angažovanost občanů – Veronika Kubačáková
Veronika Kubačáková
Bachelor's thesis
Alternativní formy produkce potravin a angažovanost občanů
Alternative forms of food production and civic engagement
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřená na různé alternativy v oblasti produkce potravin. Teoretická část popisuje dva základní směry -- biologicko-dynamické zemědělství a ekologické zemědělství, dále také farmářské trhy a koncept Náš Grunt, prezentující místa, kde spotřebitel může nakoupit produkty vyprodukované nekonvenčním způsobem. Základním termínem, opakujícím se v průběhu celé práce, je kvalita potravin …moreAbstract:
This thesis focuses on different alternatives of food production. The theoretical part describes two basic ways of alternative farming -- biodynamic farming and organic farming and two places where the customers can buy the products produced an unconventional way - farmers' markets and concept Náš Grunt. The basic term which repeats in the whole theses is quality of food. The empirical part is based …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 3. 2015
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Lukáš Zagata, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KUBAČÁKOVÁ, Veronika. \textit{Alternativní formy produkce potravin a angažovanost občanů}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management. 2015. Available from: https://theses.cz/id/bebfwj/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementBachelor programme / field:
Economics and Management / Economics and Management
Theses on a related topic
-
Ekologické hospodaření a rozvoj sektoru biodynamického zemědělství v České republice
Alena Městecká -
Využití GIS v precizním zemědělství
Jitka Kumhálová -
Identifikace postojů zákazníků ke značce BIO - produkt ekologického zemědělství
Zuzana Pyšová -
Možnosti uplatnění bio v gastronomii v České republice v porovnání se zahraničím (Německo, Rakousko)
Klára Culková -
Srovnání BIO a konvenčních rostlinných potravin
Monika Slaná -
Analýza trhu bio výrobků v České republice
Jana UHLÍKOVÁ -
Marketingová strategie Bio farmy
Pavlína KIRSCHOVÁ -
Analýza trhu s biopotravinami
Marina Prokopeva
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights