Bc. Daniela Poková

Bakalářská práce

Stravovací úsek v hotelu

Food and Beverage Management at Hotel
Anotace:
Cílem bakalářské práce je provedení analýzy stravovacího úseku v hotelu Barceló Praha a zjištění úrovně kvality poskytovaných služeb se zaměřením na snídaňovou restauraci. Druhým cílem je sestavení návrhu pro její zlepšení. Pro splnění cíle byla zvolena metoda mystery shopping a analýza recenzí hotelových hostů z webových portálů Booking.com a Tripadvisor.com. Z těchto výzkumů vyšly oblasti, které …více
Abstract:
The aim of this bachelor’s thesis is the analysis of the gastronomie section in the Barceló hotel and the assurance of the quality level of the provided services -- with an emphasis being laid on the breakfast provided by the restaurant. A secondary goal is the formulation of a proposal for improvement of the services offered. Two methodologies were used to fulfill the aforementioned goals, (1) Mystery …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2015
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze