Bc. Daniela Poková
Bakalářská práce
Stravovací úsek v hotelu
Food and Beverage Management at Hotel
Anotace:
Cílem bakalářské práce je provedení analýzy stravovacího úseku v hotelu Barceló Praha a zjištění úrovně kvality poskytovaných služeb se zaměřením na snídaňovou restauraci. Druhým cílem je sestavení návrhu pro její zlepšení. Pro splnění cíle byla zvolena metoda mystery shopping a analýza recenzí hotelových hostů z webových portálů Booking.com a Tripadvisor.com. Z těchto výzkumů vyšly oblasti, které …víceAbstract:
The aim of this bachelor’s thesis is the analysis of the gastronomie section in the Barceló hotel and the assurance of the quality level of the provided services -- with an emphasis being laid on the breakfast provided by the restaurant. A secondary goal is the formulation of a proposal for improvement of the services offered. Two methodologies were used to fulfill the aforementioned goals, (1) Mystery …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/13032/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 6. 2015
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Podnikatelský záměr v oblasti gastronomie
Lucie Nahodilová -
Podnikatelský záměr v oblasti gastronomie - případová studie Motorest Wims
Karolína Sobotková -
Odborné vzdelávanie v hotelierstve, gastronomií a cestovnom ruchu
Sabína Hudáková -
Vzdělávání a rozvoj učitelů středních škol se zaměřením na hotelnictví, gastronomii a turismus
Michaela Duplinská -
Analýza řízení kvality hotelu Villa Paradiso v Itálii se zaměřením na stravovací úsek
Dan Fiala -
Opatření managementu stravovacícho úseku v hotelu s cílem zvýšit a zkvalitnit stravovací služby a tak dosáhnout vyšší poptávky po těchto službách.
Oleksandr Biley -
Analýza procesů řízení vybraného hotelu
Aleš Pikal -
Úloha a význam gastronomických služeb v hotelu
Alexey Shakhov