Slow Food a jeho potenciál v České republice – Bc. Markéta KRATOCHVÍLOVÁ
Bc. Markéta KRATOCHVÍLOVÁ
Diplomová práce
Slow Food a jeho potenciál v České republice
Slow Food and its potential in the Czech Republic
Anotace:
Cílem diplomové práce bylo skrze analýzu tržních podmínek v oblasti gastronomie v České republice a analýzu současného resp. budoucího stavu nabídky služeb v oblasti Slow Food zhodnotit možnosti dalšího rozšíření tržního podílu Slow Food v ČR. Předložená literární rešerše poskytuje teoretický vhled do dané problematiky. Následuje zhodnocení současného stavu Slow Food v České republice a prezentace …víceAbstract:
The aim of this thesis was to evaluate the potential for the further market expansion of Slow Food in the Czech Republic through the analysis of the market conditions of gastronomy and the analysis of the present and of the future services in the field of Slow Food. The literature review provides theoretical insight into the issues. Following parts are situation analysis of Slow Food in the Czech Republic …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 9. 2014
Zveřejnit od: 5. 9. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Dr. Ing. Dagmar Škodová Parmová
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KRATOCHVÍLOVÁ, Markéta. Slow Food a jeho potenciál v České republice. Č. Bud., 2014. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 5.9.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 5. 9. 2014 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Ekonomická fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Obchodní podnikání
Práce na příbuzné téma
-
Udržitelný rozvoj ve výuce výchovy ke zdraví
Jakub Reischl -
Ackerbox–inovační a udržitelný způsob samoobslužného prodeje (nejen) v době Coronaviru
Vanesa Greschová -
Udržitelný cestovní ruch ve vybrané destinaci
Nicola Dutkovičová -
Udržitelný cestovní ruch v lázeňském prostředí Luhačovic (ve světle konceptu společenské směny)
Kristýna Hubáčková -
Udržitelný cestovní ruch Kroměříže v kontextu kulturního dědictví
Kristýna Klimková -
Udržitelný rozvoj města Jevíčko
Miroslava Šejnohová -
Flexitariánství jako udržitelný způsob stravování
Monika Kunzová -
Udržitelný cestovní ruch na Berounsku
Tereza Mudrová
Název
Vložil
Vloženo
Práva