Metodické zpracování tematického okruhu Příprava pokrmů pro 1. stupeň ZŠ – Mgr. Marie Prokopová
Mgr. Marie Prokopová
Master's thesis
Metodické zpracování tematického okruhu Příprava pokrmů pro 1. stupeň ZŠ
Methodical processing of the thematic area for the 1st grade of Primary school
Abstract:
Diplomová práce se zabývá tematickým okruhem „Příprava pokrmů“ na 1. stupni základních škol. Teoretická část obsahuje rozbor všech současně dostupných zdrojů, programů a materiálů souvisejících s výukou tohoto tematického celku, včetně jejich hodnocení. Její součástí je také popis přípravy pedagoga na jeho výuku. Cílem praktické části bylo vytvoření celkového konceptu tematického okruhu pro všechny …moreAbstract:
The thesis deals with the thematic area ‘Food preparation’ of the 1st grade of primary school. The theoretical part contains an analysis of all currently available resources, programs and materials related to the teaching of this thematic part, including their evaluation. It also includes a description of the teacher´s preparation for its teaching. The aim of the practical part was to create concept …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 4. 2021
Identifier:
https://is.muni.cz/th/kqe7j/
Thesis defence
- Date of defence: 21. 6. 2021
- Supervisor: PhDr. Mgr. Leona Mužíková, Ph.D.
- Reader: PhDr. Mgr. Jitka Slaná Reissmannová, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasaryk University
Faculty of EducationMaster programme / field:
Teacher Training for Primary Schools / Primary School Teacher Training
Theses on a related topic
-
Zhudebněné básně pro žáky 1.–3. ročníku základních škol jako inspirace pro budování mezipředmětových vztahů
Natálie Pospíšilová -
The use of online technologies for the development of digital competencies in the teaching of the English language in the 9th grade at primary schools of Prague 5
Eva KADLECOVÁ -
Návrh metodického materiálu k výuce výchovy k sexuálně reprodukčnímu zdraví na 2. stupni základní školy
Nikola Hofferíková -
Havranické vřesoviště - návrh terénní výuky pro 9. ročník základní školy
Sophia Richterová -
Mezipředmětové vztahy chemie-biologie (zpracování literatury a tvorba výukových materiálů)
Petra SOUKUPOVÁ -
Příprava pokrmů - metodické zpracování tematického celku pro 1. stupeň ZŠ
Andrea Fleková -
Metodické zpracování tématického celku příprava pokrmů na 1. stupni ZŠ
Zora Brančíková -
Příprava učitele odborného výcviku kuchař - číšník na výuku předmětu Technologie přípravy pokrmu
Jana Pischová