Romana Korandová

Bachelor's thesis

Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků

Technology of production and quality of fermented meat products
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou produkce a výroby trvanlivých fermentovaných masných výrobků.V úvodní části jsou popsány základní legislativní předpisy v oblasti hygieny a technologie masa, na které navazuje základní dělení trvanlivých fermentovaných masných výrobků. Hlavní část této práce popisuje technologie výroby, suroviny pro výrobu. Poslední část se zaměřuje na základní laboratorní …more
Abstract:
This bachelor thesis deals with the production and manufacture of fermented meat products. In the introductory part are described the basic legislative regulations in the field of hygiene and technology of meat, which is followed by the basic division of fermented meat products. The main part of this thesis describes the technology of production, raw materials used for production. The last part focuses …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2018

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta