Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků – Romana Korandová
Romana Korandová
Bachelor's thesis
Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Technology of production and quality of fermented meat products
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou produkce a výroby trvanlivých fermentovaných masných výrobků.V úvodní části jsou popsány základní legislativní předpisy v oblasti hygieny a technologie masa, na které navazuje základní dělení trvanlivých fermentovaných masných výrobků. Hlavní část této práce popisuje technologie výroby, suroviny pro výrobu. Poslední část se zaměřuje na základní laboratorní …moreAbstract:
This bachelor thesis deals with the production and manufacture of fermented meat products. In the introductory part are described the basic legislative regulations in the field of hygiene and technology of meat, which is followed by the basic division of fermented meat products. The main part of this thesis describes the technology of production, raw materials used for production. The last part focuses …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2018
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KORANDOVÁ, Romana. \textit{Technologie výroby a~hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of AgriSciences. 2018. Available from: https://theses.cz/id/br5a2j/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Fermentované masné výrobky vyrobené bez použití udícího kouře
Klára Janíková -
Fermentované masné výrobky jako potenciální zdroj Encephalitozoon cuniculi
Tereza VECKOVÁ -
Fermentované masné výrobky ze skopového masa s přídavkem prebiotik
Radek HOLÍK -
Maso přežvýkavců jako surovina pro fermentované masné výrobky
Pavel Votava -
Fermentované masné výrobky na bázi skopového masa.
Lucie KOSTŘICOVÁ -
Optimalizace výroby a hodnocení kvality fermentovaných masných výrobků
Romana Korandová -
Probiotické mikroorganismy v masné výrobě
Kateřina Zelinková -
Thermo-mechanical Properties, Solvent Retention Capacity and Sensory Quality of Composite Teff-wheat Flour
Tomáš David