Petra Jelínková

Bakalářská práce

Italská gastronomie v ČR

The Italian Gastronomy in the Czech Republic
Anotace:
Práce zaměřená na italskou gastronomii pojednává o její historii, charakteristických rysech a její oblíbenosti u českých konzumentů. V první části práce je detailně rozebrána historie italské gastronomie a také charakteristika několika konkrétních pojmů z této oblasti (jedná se především o potraviny, pokrmy či nápoje). Ve druhé části práce je prostřednicvtím dotazníkového šetření rozebráno postavení …více
Abstract:
The Thesis based on the Italian gastronomy analyses its history, characteristic attributes and its popularity in the Czech Republic. In the first part of the Thesis the Italian gastronomy's history and the characteristics of some typical Italian terms from the gastronomy terminology are mentioned (concerning food and beverages). In the second part of the Thesis the position of the Italian gastronomy …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 12. 2008

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 8. 6. 2009
  • Vedoucí: Lena Mlejnková
  • Oponent: Jana Valentová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/15871