Bc. Jakub Riemel

Diplomová práce

Vývoj mikroflóry u modelových vzorků fermentovaných masných výrobků během zrání

Development of Microflora in Model Samples of Sausages during Their Ripening
Anotace:
Teoretická část diplomové práce je zaměřena na startovací kultury používané pro výrobu fermentovaných masných výrobků, mikroorganismy, které jsou součástí startovacích kultur a jejich činnost. Dále na biochemické procesy odehrávající se během zracího procesu u fermentovaných masných výrobků. Poslední kapitola je věnována molekulárně biologickým metodám: polymerázové řetězové reakci (PCR) a kvantitativní …více
Abstract:
The theoretical part of this diploma thesis focuses on starter cultures used for the preparation of fermented meat products, microorganisms that are part of starter cultures and their metabolic activities. Furthermore, the biochemical processes that take a place during ripening in fermented meat products. The last chapter is devoted to methods of molecular biology: polymerase chain reaction (PCR) and …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. RNDr. Leona Buňková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Riemel, Jakub. Vývoj mikroflóry u modelových vzorků fermentovaných masných výrobků během zrání. Zlín, 2021. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe