Bc. Diana Reichelt

Master's thesis

Vliv nejnovějších poznatků vědy z oblasti výživy na kvalitu stravování

The influence of the newest scientific research in nourishment on the quality of alimentation
Abstract:
Tato diplomová práce popisuje teoretické požadavky na skladbu stravy a její základní složky, požadavky na kvalitu stravy a především vliv výživy na zdraví lidského organizmu. Nových poznatků ovlivňujících kvalitu stravování je mnoho. Pokud je ale pozorujeme z určitého aspektu, existuje mezi nimi určitá spojitost. Proto jsou pro snadnější orientaci rozděleny na několik základních segmentů. V analytické …more
Abstract:
This master´s dissertation describes the theoretical requirements for nourishment composition and its basic components, alimentation quality requirements and especially the influence of nutrition on the health of the human body. There are many new findings that influence the quality of alimentation. But if we observe them from certain aspect, there is some connection among them. That is the reason …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 6. 2016

Thesis defence

  • Date of defence: 7. 9. 2016
  • Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
  • Reader: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze