Bc. Martina Lachová

Master's thesis

Podnikatelský plán založení kavárny

The Business Plan of a Cafe Place
Abstract:
Diplomová práce na téma „Podnikatelská plán založení kavárny“ je vypracována jako reálný podklad pro založení originální Low Carb kavárny. Práce je rozdělena do tří částí. První část se věnuje teoretickým východiskům s cílem přiblížit základní pojmy, se kterými se podnikatel při tvorbě podnikatelského plánu setká. Důraz je kladen také na vymezení hlavního cíle a vedlejších cílů a na tvorbu samotného …more
Abstract:
The thesis on the theme "The Business Plan of a Cafe Place" is prepared as a real basis for the establishment of an original Low Carb café. The work is divided into three parts. The first part deals with theoretical starting points in order to describe the basic concepts that the entrepreneur encounters in the creation of the business plan. Emphasis is also placed on the definition of the main objective …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 4. 2020

Thesis defence

  • Date of defence: 27. 5. 2020
  • Supervisor: Ing. Jitka Sládková, Ph.D.
  • Reader: Ing. Radek Hlavsa

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • všem autentizovaným
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: AKADEMIE STING