Nebezpečí z tepelného opracování potravin se zaměřením na grilování a hygienické znalosti strávníků – Šárka SELINGEROVÁ
Šárka SELINGEROVÁ
Bachelor's thesis
Nebezpečí z tepelného opracování potravin se zaměřením na grilování a hygienické znalosti strávníků
The danger from thermal heat proccesing of food focused on grilling and hygienic knowledge of boarders
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá nebezpečím z tepelného opracování potravin se zaměřením na grilování a hygienické znalosti strávníků. Je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část pomocí zpracování odborných knižních a internetových zdrojů popisuje a objasňuje nejprve tepelné zpracování potravin obecně a změny, které v nich probíhají. Dále pak je pozornost věnována provozní a osobní hygieně …moreAbstract:
This bachelor's thesis deals with the risks following from the heat processing of food with focus on grilling and hygienic knowledge of boarders. It is split into the theoretical and practical parts. The theoretical part describes and clarifies at first the heat processing of food generally as well as the changes taking place there, based on professional books and internet sources. Afterwards, the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2013
Accessible from:: 2. 5. 2013
Thesis defence
- Supervisor: MUDr. Dagmar Smitková
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
SELINGEROVÁ, Šárka. \textit{Nebezpečí z tepelného opracování potravin se zaměřením na grilování a hygienické znalosti strávníků}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Health and Social Studies. 2013. Available from: https://theses.cz/id/cozk9j/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
SELINGEROVÁ, Šárka. Nebezpečí z tepelného opracování potravin se zaměřením na grilování a hygienické znalosti strávníků. Č. Bud., 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 2.5.2013
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 2. 5. 2013 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of Health and Social StudiesBachelor programme / field:
Public Health Service / Public Health Protection
Theses on a related topic
-
Polycyklické aromatické uhlovodíky jako markery environmentální zátěže
Kateřina Rosolová -
Polycyklické aromatické uhlovodíky v potravinových komoditách s častým výskytem v Systému rychlého varování pro potraviny a krmiva
Veronika Vondrášková -
Polycyklické aromatické uhlovodíky - markery rizikových technologií při výrobě potravin
Pavlína Kotrbatá -
Studium schopností mikroorganismů degradovat polycyklické aromatické uhlovodíky
Adéla Tomsová -
Hodnocení míry kontaminace ovzduší polycyklickými aromatickými uhlovodíky s využitím pasivního vzorkování
Radek Lhotka -
Vliv polycyklických aromatických uhlovodíků na ženskou plodnost
Michaela Rónaiová -
Problematika hodnocení mutagenity ve vzorcích kontaminovaných polycyklickými aromatickými uhlovodíky
Táňa BRZICOVÁ -
Osud mykotoxinů v průběhu tepelného zpracování potravin
Tereza Vedrová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights