Nebezpečí z tepelného opracování potravin se zaměřením na grilování a hygienické znalosti strávníků – Šárka SELINGEROVÁ
Šárka SELINGEROVÁ
Bakalářská práce
Nebezpečí z tepelného opracování potravin se zaměřením na grilování a hygienické znalosti strávníků
The danger from thermal heat proccesing of food focused on grilling and hygienic knowledge of boarders
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá nebezpečím z tepelného opracování potravin se zaměřením na grilování a hygienické znalosti strávníků. Je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část pomocí zpracování odborných knižních a internetových zdrojů popisuje a objasňuje nejprve tepelné zpracování potravin obecně a změny, které v nich probíhají. Dále pak je pozornost věnována provozní a osobní hygieně …víceAbstract:
This bachelor's thesis deals with the risks following from the heat processing of food with focus on grilling and hygienic knowledge of boarders. It is split into the theoretical and practical parts. The theoretical part describes and clarifies at first the heat processing of food generally as well as the changes taking place there, based on professional books and internet sources. Afterwards, the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2013
Zveřejnit od: 2. 5. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: MUDr. Dagmar Smitková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SELINGEROVÁ, Šárka. \textit{Nebezpečí z tepelného opracování potravin se zaměřením na grilování a hygienické znalosti strávníků}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/cozk9j/.
Jak správně citovat práci
SELINGEROVÁ, Šárka. Nebezpečí z tepelného opracování potravin se zaměřením na grilování a hygienické znalosti strávníků. Č. Bud., 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 2.5.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 2. 5. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zdravotně sociální fakultaBakalářský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Polycyklické aromatické uhlovodíky v potravinových komoditách s častým výskytem v Systému rychlého varování pro potraviny a krmiva
Veronika Vondrášková -
Polycyklické aromatické uhlovodíky jako markery environmentální zátěže
Kateřina Rosolová -
Studium schopností mikroorganismů degradovat polycyklické aromatické uhlovodíky
Adéla Tomsová -
Polycyklické aromatické uhlovodíky - markery rizikových technologií při výrobě potravin
Pavlína Kotrbatá -
Hodnocení míry kontaminace ovzduší polycyklickými aromatickými uhlovodíky s využitím pasivního vzorkování
Radek Lhotka -
Vliv polycyklických aromatických uhlovodíků na ženskou plodnost
Michaela Rónaiová -
Problematika hodnocení mutagenity ve vzorcích kontaminovaných polycyklickými aromatickými uhlovodíky
Táňa BRZICOVÁ -
Osud mykotoxinů v průběhu tepelného zpracování potravin
Tereza Vedrová
Název
Vložil
Vloženo
Práva