Pěstování microgreens a jejich využití v gastronomii a potravinářství – Markéta Řiháková
Markéta Řiháková
Bachelor's thesis
Pěstování microgreens a jejich využití v gastronomii a potravinářství
Growing microgreens and their use in gastronomy and food industry
Abstract:
Tématem práce jsou microgreens a jejich využití v gastronomii a potravinářství. Práce popisuje detailně pojem microgreens, nastiňuje jejich způsob pěstování, druhy použitých pěstebních médií. Jsou zde dále vyjmenovány a popsány nejrozšířenější druhy pěstovaných microgreens. Zároveň práce zmiňuje výhody a nevýhody pěstování microgreens. Uvádí také nutriční složení, příklady pokrmů, které jsou jimi dohotovovány …moreAbstract:
The topic of the work are microgreens and their use in gastronomy and food industry. The work decribes the concept of microgreens in detail, outlines their method of cultivation, types of cultivation media to use. The most common species of cultivated microgreens are listed and decribed here. At the same time, the work mentions the advantages and disadvantages of growing microgreens. It also gives …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2022
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ŘIHÁKOVÁ, Markéta. \textit{Pěstování microgreens a jejich využití v gastronomii a potravinářství}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2022. Available from: https://theses.cz/id/d1goh0/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Řiháková, Markéta. Pěstování microgreens a jejich využití v gastronomii a potravinářství. Zlín, 2022. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Technologie a hodnocení potravin / Gastronomy Technology
Theses on a related topic
-
Menu engineering a jeho využití v gastronomii
Monika Frkousová -
Menu engeneering a jeho využití v gastronomii
Marek Liška -
Postavení čokolády v současné gastronomii
Aneta Koubková -
Sociální sítě a jejich využití v české gastronomii
Barbora Kadounová -
Sýry v gastronomii
Igor Kuznetcov -
Nové trendy ve využití čaje v gastronomii
Pavel Nikl -
Využití menu engineeringu v gastronomii
Barbara Hladíková -
Uplatnění šumivých vín v gastronomii
Matěj Juřík