Biopotraviny - trend v gastronomii jako běžná součást životního stylu LOHAS – Bc. Adéla Šímová
Bc. Adéla Šímová
Bachelor's thesis
Biopotraviny - trend v gastronomii jako běžná součást životního stylu LOHAS
Organic food - trend in gastronomy as a normal part of lifestyle LOHAS
Anotácia:
Cílem této bakalářské práce je zjistit, zda lidé kupují biopotraviny a do jaké míry jsou produkty ekologického zemědělství součástí životního stylu LOHAS. V návaznosti na první cíl je druhým cílem zmapovat, zda se dají v České republice najít restaurace, které pro přípravu pokrmů využívají biopotraviny a zda a v jaké míře je lidé navštěvují. Na následujících stránkách se lze dočíst o základních pojmech …viacAbstract:
The purpose of this Bachelor´s Dissertation is to determine if people buy organic food and how much are organic products included in LOHAS. The second purpose of this thesis is to reveal some restaurants which use organic food for their dishes and if this restaurants are popular. On the following pages you can find out basic information about organic food, about their labeling, why organic food could …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/12619/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 6. 2014
- Vedúci: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠÍMOVÁ, Adéla. \textit{Biopotraviny - trend v gastronomii jako běžná součást životního stylu LOHAS}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/dfc1y0/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
Antioxidační aktivita ovoce: ekologické vs. konvenční zemědělství
Kateřina Veselá -
Ekologické zemědělství v Evropské unii a České republice - komparace výkonnosti biofarmy a konvenční farmy
Petra Strnadlová -
Ekologické zemědělství a biopotraviny živočišného původu
Zdenek Škoda -
Ekonomické zhodnocení přechodu z konvenčního na ekologické zemědělství
Eliška Poskočilová -
Změny v postavení agrárního sektoru v ČR se zaměřením na ekologické zemědělství
Kateřina Chomátová -
Ekologické zemědělství a produkce biopotravin v České republice
Barbora Zatloukalová -
Využití pracovního koně v zemědělství: výhody a úskalí zemědělství s nízkou uhlíkovou stopou
Blanka Valášková Kuldová -
Ekologické zemědělství a jeho vliv na rozvoj venkova v mikroregionu Lounské Podlesí
Věra Zahradníková