Bc. Sabina Vlková

Bakalářská práce

Omezování potravinových odpadů v pohostinství

Reduction of food waste in the hospitality industry
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou vybrané restaurace v závislosti na omezování potravinových odpadů. Cílem práce je detailní průzkum nakládání s potravinami ve vybrané restauraci Restaurant & Bar N°10, identifikace vzniklých odpadů a jejich způsob zpracování. V teoretické části jsou představeny základní pojmy, jako je gastronomie, hygiena ve stravovacích službách, environmentální management …více
Abstract:
This Bachelor‘s Dissertation deals with analysis of chosen restaurant regarding reduction of food waste. The aim is detailed analysis of food waste management in the Restaurant & Bar N°10, mainly focused on identification of food waste and food processing. First part introduces basic concepts such as gastronomy, hygiene in catering facilities, environmental management and generation of waste in …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 9. 2022
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Karolina Macháčková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomická