Omezování potravinových odpadů v pohostinství – Bc. Sabina Vlková
Bc. Sabina Vlková
Bakalářská práce
Omezování potravinových odpadů v pohostinství
Reduction of food waste in the hospitality industry
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou vybrané restaurace v závislosti na omezování potravinových odpadů. Cílem práce je detailní průzkum nakládání s potravinami ve vybrané restauraci Restaurant & Bar N°10, identifikace vzniklých odpadů a jejich způsob zpracování. V teoretické části jsou představeny základní pojmy, jako je gastronomie, hygiena ve stravovacích službách, environmentální management …víceAbstract:
This Bachelor‘s Dissertation deals with analysis of chosen restaurant regarding reduction of food waste. The aim is detailed analysis of food waste management in the Restaurant & Bar N°10, mainly focused on identification of food waste and food processing. First part introduces basic concepts such as gastronomy, hygiene in catering facilities, environmental management and generation of waste in …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2022
Identifikátor:
https://is.vshe.cz/th/h4531/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 9. 2022
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Karolina Macháčková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VLKOVÁ, Sabina. \textit{Omezování potravinových odpadů v pohostinství}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/dggpf3/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomickáVysoká škola hotelová a ekonomická
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Možnosti zpracování a omezování zbytkových surovin z restaurací
Barbora Hlavatá -
Představení "Třiďte odpad" 2018
Tereza Gazárková -
Odpad z odvětví odpadového hospodářství jako cenné bohatství budoucnosti
Martina Kyprá -
Ekonomický dopad inovací využívajících odpad ve firemním prostředí
Dominik Vašica -
1. Teoretická část:\nl{}Magazín ELLE Decoration\nl{}2. Praktická část:\nl{}a) autorská publikace: Oppidum Vita\nl{}b) výstavní soubor: Kreativní odpad
Marie Zdráhalová -
Vliv různých poplatků za komunální odpad na míru třízení komunálního odpadu v Ústeckém kraji.
Lukáš SINU -
Místní poplatek za komunální odpad a jeho správa
Jiří Sýkora -
Food Waste: Potraviny z odpadu nebo odpad z potravin?
Michaela Šebíková