Bc. Veronika Vlčková

Master's thesis

Založení nové gastronomické provozovny v Horních Počernicích.

Establishment of a new catering facility in Horni Pocernice.
Abstract:
V teoretické části je obsažen pojem pohostinství, jeho historie a vývoj, dále vznik restaurací a jejich proměna až do podoby jak je známe dnes, formy stravování, systém HACCP. V analytické části je seznam zkoumaných provozoven spolu s informacemi o nich, dále se zkoumají preference rezidentů, které vyplívají z dotazníkového šetření. Na závěr je vypracována SWOT analýza zkoumané oblasti. V poslední …more
Abstract:
In theory you can find term catering, his improvement and history, than establishment of restaurants from long histori till today. You can also find there forms of catering and systém HACCP. In analytical part you can find list of competitive restaurants with informatik of them. You can also find there questionnaires exploration of rezidents and SWOT analysis. In last part of this thesis I focused …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 6. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 30. 8. 2013
  • Supervisor: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
  • Reader: Ing. Vladimír Filip

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze