Založení nové gastronomické provozovny v Horních Počernicích. – Bc. Veronika Vlčková
Bc. Veronika Vlčková
Master's thesis
Založení nové gastronomické provozovny v Horních Počernicích.
Establishment of a new catering facility in Horni Pocernice.
Anotácia:
V teoretické části je obsažen pojem pohostinství, jeho historie a vývoj, dále vznik restaurací a jejich proměna až do podoby jak je známe dnes, formy stravování, systém HACCP. V analytické části je seznam zkoumaných provozoven spolu s informacemi o nich, dále se zkoumají preference rezidentů, které vyplívají z dotazníkového šetření. Na závěr je vypracována SWOT analýza zkoumané oblasti. V poslední …viacAbstract:
In theory you can find term catering, his improvement and history, than establishment of restaurants from long histori till today. You can also find there forms of catering and systém HACCP. In analytical part you can find list of competitive restaurants with informatik of them. You can also find there questionnaires exploration of rezidents and SWOT analysis. In last part of this thesis I focused …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 6. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/7942/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 30. 8. 2013
- Vedúci: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
- Oponent: Ing. Vladimír Filip
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VLČKOVÁ, Veronika. \textit{Založení nové gastronomické provozovny v Horních Počernicích.}. Online. Diplomová práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/dq05j5/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / odbor:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Práce na příbuzné téma
-
Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Kladno:obce a města od B-J)
David Moder -
Gastronomické služby v nákupních centrech
Tomáš Rys -
Návrh učebního textu pro předmět Odběrná plynová zařízení učebního oboru Mechanik plynových zařízení
Jan Kotala -
Bezpečnost zdravotnických zařízení
Tereza Měrková -
Komparace kvality života klientů standardního zařízení pro seniory a klientů v zařízení provozované Židovskou obcí
Monika KORÁBOVÁ -
Dotazníkové šetření spokojenosti studentů oboru radiologický asistent s odbornou praxí
Jan Vostřel -
Připravenost zdravotnického zařízení na kybernetický útok
Dominika Hasprová -
Bezpečnostní management vybraného zařízení sociálních služeb v průběhu pandemie Covid 19
Nikola Motyčáková