Lukáš Peřinka

Bakalářská práce

Stravování dětí a mládeže

Food choices and menu planning for children and youth
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá stravováním dětí a mládeže se zaměřením na děti školního věku. Nabízí pohled na historický vývoj stravování, který může nabídnout jedno z východisek pro orientaci naší společnosti v otázkách vývoje zdravé výživy do budoucnosti. Práce popisuje základní legislativu, kterou je upraveno v České republice provozování školních jídelen a dále vysvětluje základní pojmy a složky …více
Abstract:
This thesis deals with the catering of children and youth with a focus on school-age children. It offers a view of the historical development of eating that can offer one of the starting points for the orientation of our society regarding the development of a healthy diet in the future. The work describes the basic legislation, which regulated the operation of school canteens in the Czech Republic …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 6. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 27. 8. 2013
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Helena Buřičová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze