Michaela Janišová

Bachelor's thesis

Možnosti ovlivnění kvality čepovaného piva

Possibilities of influencing the quality of draft beer
Abstract:
Náplní této bakalářské práce jsou aspekty ovlivňující kvalitu čepovaného piva. Ovlivnění těchto aspektů začíná již při výběru surovin. Je potřeba vybírat suroviny vysoké kvality a náležitých vlastností, potřebných pro výrobu kvalitního piva. Dalším krokem je správný postup výroby a také zabránění mikrobiální kontaminace při výrobě. Největší problém nastává v případě kontaminace bakteriemi mléčného …more
Abstract:
This Bachelor's thesis deals with the aspects that change quality of draft beer. Influencing these aspects already begins with the selection of the raw materials. It is necessary to choose the raw materials of high quality and appropriate properties needed for production of high quality beer. The next step is the correct process of manufacturing and also the prevention of microbial contamination during …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2023

Thesis defence

  • Date of defence: 8. 6. 2023
  • Supervisor: prof. Ing. Jiří Mlček, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Janišová, Michaela. Možnosti ovlivnění kvality čepovaného piva . Zlín, 2023. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe