Nutriční hodnocení úrovně stravování žáků ZŠ a MŠ ve Staré Vsi – Bc. Jana NEVŘALOVÁ
Bc. Jana NEVŘALOVÁ
Diplomová práce
Nutriční hodnocení úrovně stravování žáků ZŠ a MŠ ve Staré Vsi
Nutritional Evaluation of Alimentation Level in Primary and Nursery School in Stará Ves.
Anotace:
V diplomové práci je řešena problematika vyhodnocení nutričního složení měsíčního jídel-ního lístku ze ZŠ a MŠ ve Staré Vsi. Z provedené analýzy bylo zjištěno, že pro děti před-školního věku jsou překročeny všechny hodnoty živin i vitaminů, některé (např. vitamin A) o více než 100 %. Výjimkou je obsah vápníku a vitaminu C, který je ve stravě ze školní jídelny hrazen pouze z 60 % doporučeného množství …víceAbstract:
This thesis approaches the problem of evaluating the nutritional composition of one month food menu of elementary school and kindergarten in the village Stará Ves. The analysis found that for children pre-school age are exceeded all the nutrients and vitamins, some (eg. vitamin A) by more than 100%. The exception is calcium and vitamin C, which is in the diet of school meals paid only 60% of the recommended …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2012
Zveřejnit od: 21. 5. 2012
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
NEVŘALOVÁ, Jana. Nutriční hodnocení úrovně stravování žáků ZŠ a MŠ ve Staré Vsi. Kroměříž, 2012. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Jak funguje školní stravování v České republice v 21. století z pohledu surovinové střízlivosti
Eliška MALCOVÁ -
Výživové zvyklosti u dětí mladšího školního věku
Jana Kunčická -
Aktivizační výukové metody ve Výchově ke zdraví v tematickém okruhu Výživa s akcentem na stravovací režim a výživová doporučení
Kateřina NOVOSADOVÁ -
Výživové zvyklosti dětí mladšího školního věku
Terezie MORAVCOVÁ -
Pestrost, spotřební koš a školní stravování
Adéla Gajdečková -
Nutriční úroveň školního stravování v ČR
Iveta DOBRÁ -
Srovnání systému HACCP pro různé formy stravovacích služeb v domovech pro seniory
Lenka Kabátová -
Výživa a stravování ve školních jídelnách
Zuzana Jenerálová