Bc. Magda ŠOMANOVÁ

Bachelor's thesis

Interakce povrchově aktivních látek se základními složkami potravin

Interaction between surfactants and basic food components
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na vypracování rešerše na téma interakce povrchově aktivních látek se základními složkami potravin. Interakce hlavních součástí potravin se surfaktanty je velmi rozsáhlé téma, proto je zde uveden pouze typ interakce emulgátorů se základními složkami mouky při výrobě pe-čiva. Práce se zabývá charakterizací základních typů povrchově aktivních látek, jejich strukturou, vlastnostmi …more
Abstract:
Baccalaureate work is bent on conduct background research on theme interaction between surfactants and basic food components. Interaction between basic food components and surfactant is very large theme, there is state only type interaction between emulsifiers and basic food components of flour at production bread. Work is put mind to characterization standard type surfactant, their structure, features …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 6. 2008
Accessible from:: 2. 6. 2008
Identifier: 5435

Thesis defence

  • Date of defence: 16. 6. 2008
  • Supervisor: Ing. Rahula Janiš, CSc.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

ŠOMANOVÁ, Magda. Interakce povrchově aktivních látek se základními složkami potravin. Zlín, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 02. 06. 2008

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 2. 6. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.