Funkční potraviny v prevenci civilizačních onemocnění - Osteoporóza – Bc. Marek Plinta
Bc. Marek Plinta
Bakalářská práce
Funkční potraviny v prevenci civilizačních onemocnění - Osteoporóza
Anotace:
Tato bakalářská práce poukazuje na využití funkčních potravin v prevenci civilizačních onemocnění a zejména se zaměřuje na osteoporózu.Abstract:
This bachelors work shows usage of functional foods in prevention of chronic diseases and mainly focusing on osteoporosis.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2006
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/qqc7m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 15. 6. 2006
- Vedoucí: Mgr. Lucie Mandelová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studiíMasarykova univerzita
Fakulta sportovních studiíBakalářský studijní program / obor:
Tělesná výchova a sport / Regenerace a výživa ve sportu
Práce na příbuzné téma
-
FUNKČNÍ POTRAVINY ROSTLINNÉHO PŮVODU A JEJICH VYUŽITÍ V GASTRONOMII
Veronika Václaviková -
Kyberšikana a její prevence – přehledová studie aktuálních výzkumů z oblasti prevence kyberšikany
Jiří Pokorný -
Sekundární prevence kázeňských problémů na 2. stupni základních škol z pohledu školního psychologa a metodika prevence
Tereza Julišová -
Problematika závislosti na návykových látkách, jejich užívání a prevence u studentů středních škol ve Valašském Meziříčí pohledem metodiků prevence.
Alena Smetanová -
Metodik prevence při pedagogicko-psychologické poradně a reflexe jeho zkušeností z koordinace a realizace primární prevence
Michaela ČEJKOVÁ -
Možnosti podpory školních metodiků prevence v oblasti prevence rizikového chování
Denisa Čechová -
Problematika prevence kriminality a drogové prevence ve vybrané obci
Jakub Prokop -
Problematika prevence kriminality a drogové prevence
Barbora Šanderová