Bc. Jan Volf
Bachelor's thesis
Institucionální stravování – firmy
Institutional catering - companies
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá analýzou institucionálního stravování ve firmách. Cílem této práce je identifikace povinností a možností firem v oblasti institucionálního (firemního) stravování. Také se detailně věnuje hygienickým podmínkám při vaření jídel. Dílčím cílem je identifikovat přání a spokojenost zákazníků, kteří tyto závodní restaurace navštěvují denně.Abstract:
The bachelor thesis analyzes institutional catering in companies. This bachelor thesis tries to identify the obligations and possibilities of companies in the area of corporate catering. Attention is paid to hygienic conditions in cooking meals. Another goal is to identify the wishes and satisfaction of customers who eat the restaurant daily in the company.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 6. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/dxak3/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 9. 2019
- Vedúci: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Práce na příbuzné téma
-
Trendy ve firemním stravování
Krausová Krausová -
Trendy a specifika ve firemním stravování
Barbora Šponarová -
Analýza spolehlivosti předpovědi firemního bankrotu v ČR - firmy v oboru pohostinství
Jaroslav Paták -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Raw food versus cooked food
Daniela Hanušková -
Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
Lukáš Pawera -
Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
Anieluz Concepcion PASTOLERO -
Food self-sufficiency relation to the level of countries food security
Pavel Samoilenko