Barbora Šponarová

Bakalářská práce

Trendy a specifika ve firemním stravování

Trends and specifics in a corporate catering
Anotace:
V bakalářské práci je vysvětleno několik odborných termínů týkajících se gastronomie a hotelnictví. Je zde věnována pozornost trendům a specifikům ve firemním stravování na příkladu dvou kantýn. Prostřednictvím analýzy je zjišťována návštěvnost a spokojenost zákazníků s gastronomickými zařízeními ve velkém business centru.
Abstract:
This undergraduate dissertation discusses several technical terms regarding gastronomy and the hospitality industry. Attention is paid to trends and specifics in corporate catering with an example of two canteens. Customer turnout and satisfaction with gastronomic facilities in a large business centre is analysed.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2017
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví