Bc. Alena Pavlíčková
Master's thesis
Stravovací návyky budoucích gastronomů
Eating habits of future gastronomes
Abstract:
Anotace Cílem diplomové práce bude provést analýzu stravovacích návyků budoucích gastronomů ve vybraném regionu, se zaměřením na tepelné úpravy pokrmů, podle moderních trendů v gastronomii a výživě. Provedená analýza by měla dát výsledky, zdali se budoucí gastronomové stravují podle zásad zdravé výživy či nikoliv, neboť to může mít dopad na přípravu pokrmů dalších strávníků. V teoretické části práce …moreAbstract:
Annotation The goal of this master’s thesis is to analyze the eating habits of future gastronomes in the selected region, with a focus on the preparation of food by heat treatment, according to the modern trends in gastronomy and in nutrition. The analysis performed should give results, whether future gastronomes eat according to the principles of a healthy diet or not, because it may have an impact …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 3. 2016
Identifier:
https://is.muni.cz/th/qq9fq/
Thesis defence
- Date of defence: 16. 5. 2016
- Supervisor: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.
- Reader: Mgr. Jiří Šibor, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasaryk University
Faculty of EducationMaster programme / field:
Teacher Training for Secondary Schools / Teacher Training of Specialized Subjects for Secondary Schools
Theses on a related topic
-
Trendy v gastronomii
Svatoslav Rychtecký -
Trendy v hotelnictví a gastronomii v Evropě, Asii a Americe
Václav Laibl -
Trendy v současné gastronomii
Karolína Beyerová -
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
Jitka Kutzendörferová -
Implementace vybraného trendu v gastronomii do nabídky podniku
Michal Sikora -
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
Veronika Svejkovská -
Trendy v gastronómii a ich uplatnenie vo vybranom podniku
Vanesa Vráblová -
TRENDY V GASTRONOMII A JEJICH UPLATNĚNÍ VE VYBRANÉM PODNIKU
Pavla Dvořáčková