Senzorické hodnocení nealkoholických piv v závislosti na technologii výroby – Bc. Markéta BRABCOVÁ
Bc. Markéta BRABCOVÁ
Master's thesis
Senzorické hodnocení nealkoholických piv v závislosti na technologii výroby
Sensory analysis of non-alcoholic beers depending on production technology
Anotácia:
Cílem této diplomové práce bylo senzorické posouzení nealkoholických piv v závislosti na technologii výroby. Pomocí senzorické analýzy bylo hodnoceno deset vzorků nealkoholických piv od různých pivovarů. Nealkoholická piva Lobkowic Premium Nealko a Radegast Birell byla vyrobena pomocí speciálních druhů kvasinek. Ostatní nealkoholická piva byla vyrobena technologií řízeného kvašení. V senzorickém hodnocení …viacAbstract:
The aim of this dissertation was sensorial evaluation of non-alcoholic beers according technology of their production. Ten samples of non-alcoholic beers from different breweries were tested with sensorial analysis. Non-alcoholic beer Lobkowitz Premium and Radegast Birell were made with help of special types of yeasts. The rest of non-alcoholic beers was made by technology of controlled fermentation …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2013
Zverejniť od: 30. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Iveta Marešová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BRABCOVÁ, Markéta. \textit{Senzorické hodnocení nealkoholických piv v závislosti na technologii výroby}. Online. Diplomová práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Agriculture. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/f8n7kd/.
Jak správně citovat práci
BRABCOVÁ, Markéta. Senzorické hodnocení nealkoholických piv v závislosti na technologii výroby. Č. Bud., 2013. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 30.4.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 30. 4. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / odbor:
Agriculture Engineering / Agribussines
Práce na příbuzné téma
-
Pivo pro konzumenty s metabolickým omezením
Tomáš Vaško -
Analýza učebnic technologie pro střední školy zaměřené na strojírenství
Roman Stratil -
Analýza dopravní technologie realizace osobní dopravy na trase Praha - České Budějovice
Nikol Brabcová -
Technologie přepravy krmných směsí ve vybrané společnosti a návrhy na optimalizaci stávající technologie
Veronika Jedličková -
Analýza technologie skladování ve vybrané firmě
Aleš Klement -
Analýza technologie Hydro-speed polishing z pohledu mechaniky tekutin
Matěj Vejvoda -
Analýza technologie skladování ve vybrané firmě
Vladislava Yakunina -
Informační technologie zajišťující propagaci značky
Markéta Aghová
Názov
Vložil
Vložené
Práva