SOUČASNÉ VÝŽIVOVÉ TRENDY VE VZTAHU K PŘEDCHÁZENÍ CIVILIZAČNÍM CHOROBÁM – Lucie Mikulčíková
Lucie Mikulčíková
Bakalářská práce
SOUČASNÉ VÝŽIVOVÉ TRENDY VE VZTAHU K PŘEDCHÁZENÍ CIVILIZAČNÍM CHOROBÁM
Anotace:
Práce se zabývá současnými výživovými trendy ve vztahu k prevenci civilizačních onemocnění. Vychází z klasifikace rizikových faktorů, na jejichž základě vymezuje vhodné způsoby výživové prevence. Následně je probírán vliv alternativních směrů ve výživě na rozvoj a prevenci civilizačních onemocnění. Vlastní výzkum v praktické části ověřuje znalosti a povědomí široké veřejnosti o civilizačních chorobách …víceAbstract:
The thesis deals with current nutritional trends in relation to the prevention of civilization diseases. It is based on the classification of risk factors on the basis of which it defines appropriate nutritional prevention methods. Subsequently, the influence of alternative nutritional trends on the development and prevention of civilization diseases is discussed. The actual research in the practical …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 4. 2019
Identifikátor:
http://theses.cz/id/fgey6o/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2019
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Alternativní výživa ve stravování
Barbora Lexová -
Alternativní výživa u onkologických pacientů
Karolína Lukáčová -
Alternativní výživa u lidí s revmatoidní artritidou
Lucie Hujerová -
Alternativní výživa - využití a vědomosti u studentů PF JCU
Jana DUNDOVÁ -
Alternativní výživa v dětském věku
Klára Slunečková -
Alternativní výživa u těhotných a kojících žen
Františka Lachmanová -
Alternativní výživa při onkologickém onemocnění
Lucie Dvořáková -
Alternativní mléčná výživa u kojenců
Nadiya Hanzlova
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Mikulčíková, L.
9. 4. 2019