Bc. Martina Tůmová

Diplomová práce

Stanovení organických kyselin v kávě s ohledem na technologii zpracování

Determination of organic acids in coffee with respect to processing technology
Anotace:
Diplomová práce se zabývá stanovením vybraných organických kyselin v kávě v závislosti na jejím technologickém zpracování. V první části práce je popsán proces výroby kávy, stručná charakteristika látek obsažených v kávě a v neposlední řadě rozdělení a popsání principů technik řadících se do skupiny elektromigračních metod. V další části je podrobně zpracována praktická část diplomové práce, tedy stanovení …více
Abstract:
This thesis deal with determination of selected organic acids in coffee depending on its technological processing. In the first part of this these are describe the process of coffee production, characteristics of substance contained in the coffee brew and distribution and describe principle of technic which belong to electromigration methods. In other parts is described practical parts of this thesis …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Jan Pospíchal, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin