Fermentované masné výrobky vyrobené bez použití udícího kouře – Bc. Klára Janíková
Bc. Klára Janíková
Master's thesis
Fermentované masné výrobky vyrobené bez použití udícího kouře
Fermented meat product made without technological step of smoking
Anotácia:
Diplomová práce se zabývá senzorickým hodnocením inovovaného trvanlivého fermentovaného masného výrobku vyrobeného bez technologického kroku uzení - sudžuku. Hodnoceny byly vzorky sudžuku - vyrobeného, které byly vyrobeny pro účely této práce ve spolupráci s firmou Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček, s.r.o., Náměšť nad Oslavou, a vzorky sudžuku - koupeného, které byly zakoupeny ve specializovaném …viacAbstract:
This thesis is focused on sensorical ranking of inovated durable fermented meat product made without technological step of smoking - sudžuk. Ranked were samples of sudžuk - produced, which were produced in synergy with company "Řecnictví a Uzenářství Jan Pavlíček, s.r.o., Náměšť nad Oslavou", and samples of sudžuk - purchased, which was purchased in specialized store. The ranking was processing throughout …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Právo: Práce je v režimu utajení. Work is in stealth mode.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyMaster programme / odbor:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Práce na příbuzné téma
-
Sledování změn mikrobiologické jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků v průběhu skladování
Michaela Nerádová -
Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Barbora Chytilová -
Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Romana Korandová -
Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Monika Bělašková -
Technologie výroby trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Jan BEDRNÍČEK -
Optimalizace výroby a hodnocení kvality fermentovaných masných výrobků
Romana Korandová -
Jakostní parametry trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Zdeněk Pavlík -
Analysis of selected parameters affecting the quality of dried rabbit meat
Oyinkansola Folarin
Názov
Vložil
Vložené
Práva