Bc. Radka NEDOPILOVÁ

Bachelor's thesis

Použití čistých mlékárenských kultur při výrobě zakysaných výrobků

Application of lactic acid bacteria in production of dairy produce
Abstract:
Cílem bakalářské práce je seznámení s čistými mlékárenskými kulturami a jejich využití v potravinářském průmyslu (zejména mlékárenském). Náplní je popis a charakterizace bakterií mléčného kvašení, které se aplikují při výrobě zakysaných mléčných výrobků. Následuje stručný výklad technologie výroby vybraných druhů mléčných výrobků v návaznosti na dnes vyhledávané výrobky s probiotickou kulturou z důvodu …more
Abstract:
The aim of a bachelor work is to familiarise yourself with clean diary cultivations and their use in the food industry (mainly dairy). It contains a description and characterization of the lactic fermentation bacteria which is applied when producing dairy sour products. The next step is a brief explanation of a technology production of selected diary products in line with probiotic dairy products that …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 6. 2008
Accessible from:: 2. 6. 2008
Identifier: 7922

Thesis defence

  • Date of defence: 10. 6. 2008

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

NEDOPILOVÁ, Radka. Použití čistých mlékárenských kultur při výrobě zakysaných výrobků. Kroměříž, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 02. 06. 2008

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 2. 6. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.