Gastroturismus jako motiv zahraniční cesty – Zuzana Vokáčová
Zuzana Vokáčová
Bakalářská práce
Gastroturismus jako motiv zahraniční cesty
Food tourism as a motivation for traveling
Anotace:
Cílem práce je charakterizovat produkt gastronomických tras a analyzovat konkrétní nabídkové portfolio tras společnosti Frying Pan Adventures se sídlem v Dubaji. Dílčím cílem této práce je také charakterizovat gastronomický cestovní ruch jako jeden z dynamicky se rozvíjejících motivů cestovního ruchu. V teoretické části jsou vysvětleny základní použité termíny spojené s cestovním ruchem, motivací a …víceAbstract:
The aim of this thesis is to characterize the product of food tours and analyze specific portfolio of these tours of the company Frying Pan Adventures based in Dubai City. The partial objective of this thesis is to describe gastronomic tourism as one of the dynamically developing motives for tourism. The theoretical part explains basic terms related to tourism, motivations and motives for travelling …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2015
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/49892
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 30. 5. 2016
- Vedoucí: Lena Mlejnková
- Oponent: Markéta Kalábová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/49892
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Atraktivita destinací cestovního ruchu v Evropské unii ve vazbě na rozvoj kulinářského cestovního ruchu
Iryna Chernenko -
Gastronomický cestovní ruch - Potenciál pivního cestovního ruchu v Královéhradeckém kraji
Lukáš Kulhánek -
Analýza produktové nabídky vybraných cestovních kanceláří v souladu s aktuálními trendy cestovního ruchu.
Martin Dudla -
Vliv gastronomického cestovního ruchu na rozvoj regionu - Itálie
Veronika Losoncziová -
Rozvoj gastroturismu ve vybrané destinaci cestovního ruchu
Alica Žilková -
Rybářské eventy ve světle gastronomie a cestovního ruchu
Zuzana Nešetřilová -
Management gastronomicky orientovaných festivalů a jejich význam v cestovním ruchu
Karolína Žaludová -
Tradiční pokrmy a nápoje jako nedílná součást kulturního dědictví a cestovního ruchu Polska
Lucie Brtníčková