Volha SAFRONAVA
Bakalářská práce
Design side specific
Design side specific
Anotace:
Stolní souprava pro Španělskou restauraci "Amorvino" v Plzni se skládá ze 3 talířů a 2 mís různé velikosti a účelu použití. Dílo má originální design inspirovaný španělskou kulturou. Hlavní důraz je kladen na výrobu produktů co nejvíce ručně - modelace, rytí ornamentů, za účelem přenosu zvláštní nálady a emoce osoby. Každý výrobek má široké okraje, v keramice správně označované za prapor. Na okrají …víceAbstract:
For my bachelor thesis I chose Spanish restaurant "Amorvino" in Pilsen. As a result of long-term work I prepared set of tableware. It consists of a bowl of soups, a bowl of salads, a plate for main meals, two plates for appetizers. Each product has a size corresponding to portions of meal and own design. In my work I relied on the already existing style in the interior of the restaurant. And I used …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2014
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: MgA. Gabriel Vach
Citační záznam
Jak správně citovat práci
SAFRONAVA, Volha. Design side specific. Plzeň, 2014. bakalářská práce (BcA.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta umění a designu
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta umění a designuVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
Fakulta umění a designuBakalářský studijní program / obor:
Výtvarná umění / Sochařství, specializace Keramika
Práce na příbuzné téma
-
Historie, přehled a analýza pražských restaurací nabízejících španělskou kuchyni
Dominika Neumanová -
Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na španělskou kuchyni
Denisa Jarošová -
Španělská gastronomie
Zuzana Jenčíková -
Španělská gastronomie v cestovním ruchu
Iveta Frauenterková -
Návrh komunikačního plánu pro cestovní kancelář MISA TOUR
Roman KREJSA -
Modelování rozšíření druhů travinné vegetace Evropy
Míša Vojtěchovských -
Rozvoj činnosti občanského sdružení Míša & Míša
Marie Vrzáková -
Adaptivní řízení magnetoreologických tlumičů
Jiří Míša