Ondřej ŠKUTA

Bakalářská práce

Užití digitálních technologií ve výuce odborných předmětů v gastronomii

The use of Digital Technologies in The Vocational Subjects Edukation aimed at Gastronomy
Anotace:
Bakalářská práce se věnuje možnostem využití digitálních technologií, jako didaktických pomůcek ve výuce odborných předmětů na středních odborných školách se zaměřením na gastronomii. Práce obsahuje základní klasifikace a členění didaktických prostředků, především ve vztahu k využívání moderních výukových metod a organizačních forem výuky. Jednotlivé kapitoly se zabývají současným stavem využití moderních …více
Abstract:
The thesis deals with possibilities of application of digital technologies as didactic aids for vocational schools focused on gastronomy. The paper contains general classification and division of didactic tools, primarily in relationship with usage of modern educational methods nad forms of organizing education. Constituent chapters describe contemporary stage of usage of modern digital tools in secondary …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Ladislav Rudolf, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ŠKUTA, Ondřej. Užití digitálních technologií ve výuce odborných předmětů v gastronomii. Ostrava, 2018. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Pedagogická fakulta

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Pedagogická fakulta

OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

Pedagogická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů