Bc. Zuzana LAMPERTOVÁ

Master's thesis

Implementace standardů kvality HACCP, IFS, bRC do potravinářského provozu

Implementation of Quality Standards HACCP, IFS, BRC in Food Plant
Abstract:
Tato diplomová práce podává přehled o historii i aktuálním statusu kvality tak, jak je vnímána potravinářskými provozy. Jakost je rozhodujícím faktorem stabilní ekonomické výkonnosti podniků. V dnešní době je nabízeno několik navzájem si podobných návodů ? standardů jak docílit určité úrovně kvality ? prosperity. Vzhledem k rozsáhlosti této problematiky je tato práce zaměřena především na HACCP, normy …more
Abstract:
This Thesis gives an Overview of History and current Status of Quality percieved by Food Plants. Quality is a crucial Factor of stable Economic Performance of Businesses. There are offered Number of Similar Standards giving to Companies a Way how to achieve high Level of Quality ? Prosperity. According to broad of this Issue is choosed just Couple of most used and important Ones as HACCP, ISO 9001 …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 8. 2011
Identifier: 22629

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Jiří Mlček, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

LAMPERTOVÁ, Zuzana. Implementace standardů kvality HACCP, IFS, bRC do potravinářského provozu. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 18. 08. 2013

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe